Καλάθι: 0 ΠΡΟΪΟΝΤΑ - €0.00 0

4 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΦΡΕΣΚΑ

Υπάρχει κάτι καλύτερο από τα φρέσκα λουλούδια που φωτίζουν το σπίτι σου; Αγοράζεις λουλούδια, παραδίδονται στην πόρτα σου και φαίνονται γερά και φωτεινά, με ένα υπέροχο άρωμα – για λίγες μόνο ημέρες πριν μαραθούν.Ο Ανθόκηπος όμως έχει την λύση!

Δυστυχώς, τα μαραμένα λουλούδια μπορούν σίγουρα να αλλάξουν τη διάθεση σε ένα δωμάτιο που ήταν γεμάτο από λουλούδια ευτυχίας μόνο μια μέρα πριν. Τι μπορείς λοιπόν να κάνεις; Όταν αγοράζεις λουλούδια από το Ανθόκηπο, θέλουμε να διαρκέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο! Εξαιτίας αυτού, έχουμε συλλέξει μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για να διατηρήσουμε τα λουλούδια φρέσκα από το ανθοπωλείο μας. Δοκίμασε το μόνος σου και πες μας πώς σου φαίνονται! Είτε θέλεις να παραγγείλεις λουλούδια ως δώρο είτε να αγοράσεις λουλούδια για τον εαυτό σου, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Παράγγειλε λουλούδια στο διαδίκτυο σήμερα από το Ανθόκηπο.

1)Προστάτεψε τα από τις γάτες

Υπάρχουν πολλά δηλητηριώδη λουλούδια και φυτά για γάτες εκεί έξω που σίγουρα θα θες να κρατήσουν τις γάτες σου μακριά. Όμως αυτά τα γεμάτα πέταλα, πράσινα φύλλα και αυτό το γλυκό άρωμα θα δελεάσουν τις γάτες σου σίγουρα.

2)Κράτα το νερό φρέσκο

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό: αλλαγή του νερού και κλάδεμα των φυτών σου. Όλοι κάποια στιγμή έχουμε αφήσει το νερό για αρκετό καιρό χωρίς να το αλλάξουμε – και στη συνέχεια έχουμε βρώμικο, δύσοσμο νερό ως ανταμοιβή. Άλλαζε λοιπόν τακτικά το νερό για να αποτρέψεις το σχηματισμό βακτηριδίων.Το κλάδεμα των λουλουδιών σου βοηθάει το νερό. Όταν αφαιρείς όλα τα φύλλα, το νερό είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξει βακτήρια. Φρόντισε να κλαδεύεις και να αφαιρείς τακτικά νεκρά φύλλα ή πέταλα.

3)Σωστή θερμοκρασία

Ψύξε τα λουλούδια σου όλη τη νύχτα όποτε είναι δυνατόν και αφαέρεσε τα φρέσκα λουλούδια σου από το άμεσο ηλιακό φως ή τις πηγές θερμότητας. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα περβάζι παραθύρου, ένας αεραγωγός θέρμανσης, μια συσκευή που παράγει θερμότητα ή ένα ιδιαίτερα ηλιόλουστο μέρος του σπιτιού σου.Θα πρέπει επίσης να είσαι προσεκτικός γύρω από ανοιχτά παράθυρα, εξαεριστήρες ψύξης ή ανεμιστήρες οροφής – παρόλο που δεν αυξάνουν απαραίτητα τη θερμότητα – επειδή θα μπορούσαν να προκαλέσουν αφυδάτωση των λουλουδιών.

4)Τροφοδοτήστε τα λουλούδια

Ξύδι μήλου & ζάχαρη – Ανακάτεψε μαζί στο νερό πριν προσθέσεις λουλούδια και στη συνέχεια άφησέ το να λειτουργήσει μαγικά! Το ξίδι θα είναι αντιβακτηριακό και η ζάχαρη λειτουργεί όπως η τροφή των λουλουδιών.
Σόδα – Ακριβώς όταν νομίζεις ότι τα λουλούδια δεν θα μπορούσαν να γίνουν πιο γλυκά. Ανακάτεψε σε ¼ φλιτζάνι σόδα λεμονιού και ασβέστη και τα λουλούδια σας θα διαρκέσουν περισσότερο και θα μυρίζουν πιο γλυκά λόγω της οξύτητας και της ζάχαρης.

Η αγορά λουλουδιών από το διαδίκτυο θα σου φτιάξει την διάθεση και με αυτές τις συμβουλές μπορείς να κάνεις την καλή σου διάθεση να διαρκέσει περισσότερο. Παράγγειλε λουλούδια από το διαδίκτυο από τον Ανθόκηπο σήμερα.