Καλάθι: 0 ΠΡΟΪΟΝΤΑ - €0.00 0

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

1)Λουλούδια στο δωμάτιο

Για να διακοσμήσεις το δωμάτιο με λουλούδια δεν χρειάζεσαι ένα εξαιρετικό βάζο, μπορείς να τοποθετήσεις τα λουλούδια σε ένα ποτήρι απλό, εάν η διάταξη είναι μικρή. Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις ένα ποτήρι νερό μέσα σε μια χάρτινη σακούλα δώρου και να βάλεις εκεί τα λουλούδια σου, ενθαρρύνοντας την τραπεζαρία με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο. Εάν χρησιμοποιείς απλό γυαλί, μπορείς να προσθέσεις πολλές λωρίδες υφάσματος διαφορετικών χρωμάτων που ταιριάζουν με το τραπέζι.

Όταν επιλέγεις λουλούδια για το τραπέζι, τα τριαντάφυλλα είναι μία ασφαλής επιλογή. Αυτό το ευέλικτο λουλούδι ταιριάζει με τα πάντα και υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και σχήματα. Αλλά αν θες να δώσεις κομψότητα και εκλεπτυσμένη ρύθμιση, η ορχιδέα είναι η βασίλισσα των λουλουδιών και πάντα στέκεται στην κορυφή των επιλογών.

2)Στην κουζίνα

Τα λουλούδια δεν είναι πολύ επιθυμητά για το μαγείρεμα, επειδή η θερμότητα μειώνει τη ζωή τους. Αλλά αν τα βάλεις, θα έχεις  ένα ζωτικό και χαρούμενο αποτέλεσμα που θα δώσει στην κουζίνα σου φρεσκάδα και ευελιξία. Προσπάθησε να επιλέξεις λουλούδια που ταιριάζουν με το χρώμα των τοίχων και των επίπλων.

3)Στο μπάνιο

Μπορείτε να βάλεις σχεδόν οποιοδήποτε είδος, εκτός από αυτά που είναι ευαίσθητα σε αλλαγές θερμοκρασίας.

4)Στην κρεβατοκάμαρα

Εάν η κρεβατοκάμαρά σου είναι μικρή, θα πρέπει να τοποθετήσεις λευκά λουλούδια για να δώσεις περισσότερο φως. Τακτοποίησε τα σε μια γωνία με λίγα αντικείμενα για να αποφύγεις την υπερφόρτωση του χώρου.

Εάν, ωστόσο, το δωμάτιό σου είναι ευρύχωρο, ένα μοντέρνο βάζο θα ταιριάζει με ένα μπουκέτο με τουλίπες , κρίνους ή τριαντάφυλλα, δημιουργώντας μια πολύχρωμη και αρωματική γωνιά.

5)Στο σαλόνι
Ένα μπουκέτο από κίτρινα κρίνα και γαρδένιες δημιουργεί μια εκλεπτυσμένη πινελιά και φωτίζει την ατμόσφαιρα.

Αν και είπαμε ότι οποιοδήποτε δοχείο μπορεί να χρησιμεύσει για να διακοσμήσεις με λουλούδια, πρέπει να προσέξεις που εναρμονίζεται με τη διακόσμηση του δωματίου και τονίζει τα λουλούδια.